YDIMER erbjuder utbildningar som hjälper människor, verksamheter och affärer att utvecklas.

Våra utbildningar ger dig fler verktyg och mer kunskap för att utvecklas i din yrkesroll. Vår utbildningsverksamhet genomsyras av ett coachande förhållningssätt vilket innebär att du som kund ges möjlighet att utvecklas på flera plan, inte minst genom att du får omsätta teorier du får till praktiska färdigheter.

Vi genomför både öppna- och skräddarsydda utbildningar för vår kunder. Det kan t ex handla om utbildningar i ledarskap, projektledning, konflikthantering, bemötande/kommunikation, etik & moral och leda utan chefskap. Utbildningar i ledarskap är ett brett område i vilket vi valt att fokusera på Det inre ledarskapet, Kommunikativt ledarskap samt Coachande ledarskap.

Under våra utbildningar varvas föreläsningar och teori med praktiska övningar som har koppling till den dagliga verksamheten. Läs gärna mer om vårt utbud här på hemsidan.Anmälningsvillkor

Om- och avbokning
Bokning är bindande.

Det kostar ingenting att boka av en kurs fram till fyra veckor innan kursen startar. Om du avbokar dig senare debiteras 25 % av kursavgiften fram till en vecka före kursstart. Om du avbokar senare än en vecka innan kursen startar får du betala hela kursavgiften

Det går att ge platsen till en kollega. Bytesrätten förfaller vid avbokning senare än 24 timmar innan utbildningen.

All av- och ombokning ska ske skriftligt.

Inställd utbildning
Under speciella omständigheter kan vi tvingas ställa in enstaka kurser. Inbetald avgift återbetalas.

Fakturering
Priset som anges är exkl. moms och inkluderar fika, lunch och dokumentation. Fakturering sker i samband med anmälan. Betalningstid 30 dagar.

" Jag fattar bättre och snabbare beslut. Jag hanterar obekväma situationer mycket bättre. Jag får uppskattning för mitt Ledarskap, eftersom jag framstår som tydlig, pålitlig och inger förtroende. "
- Kund

" Vi på Ydimer Management strävar ständigt efter att uppnå lust, flyt och glädje, för våra kunder men också för oss själva."
- Ydimer