Nyheter‎ > ‎

Ydimer lanserar unika utvecklingsprogram!

skickad 25 apr. 2016 05:32 av Mats Taaveniku   [ uppdaterad 26 apr. 2016 01:08 ]
Nu lanserar vi våra unika utvecklingsprogram för människor som är i olika roller och situationer i livet. Det är 3 olika program som du väljer mellan, beroende på vilka behov du har. Vi har sedan slutet av 2015, med ett antal personer, genomfört programmen med ett väldigt högt mått av tillfredställelse och glädje!! 

Programmen är utvecklade och framtagna av Ydimer Management AB. 
För Life & Leadership och Executive Coaching har vi har ett unikt samarbete med Kontentan, vilket gör det möjligt att anpassa det teoretiska innehållet helt utifrån dina behov. Kontentan är Skandinaviens största förlag för sammanfattningar av de bästa böckerna inom ledar- och organisationsutveckling.

Programmen är;
Lifecoaching, som är fristående coaching och är ett paket för dig som vill utvecklas till din fulla potential, inom ett specifikt område i livet. Du har viljan att förändras och är beredd att arbeta med de mål och planer som tar dig dit.
Vid fem tillfällen coachas du till värdefulla insikter om dig själv, vad du verkligen vill och vad du behöver göra för att nå dina mål. Med tydliga och mätbara mål skapar du långsiktiga värden för dig
och människorna i din omgivning.
Processen bygger på tillit, förtroende, ärlighet och din vilja att agera för att växa och utvecklas. Din coach bistår dig i denna kreativa och tankeväckande process, där du utmanas till nya och ibland djärva insikter, mål och planer.

Life & Leadership är ett program för dig som vill utvecklas till din fulla potential, personligen, professionellt och i ditt ledarskap. Vid åtta tillfällen coachas du till viktiga insikter om dig själv, vad du verkligen vill och vad du behöver göra för att nå dina mål. Med tydliga och mätbara mål skapar du långsiktiga och hållbara värden för dig, dina medarbetare och din organisation.
Processen bygger på förtroende, ärlighet och din vilja att växa och utvecklas. Din coach bistår dig i denna kreativa och tankeväckande process, där du utmanas till nya och ibland djärva insikter, mål och planer.

Executive Coaching
Vi bistår dig som ledare och människa och stödjer dina ambitioner, genom att identifiera dina egentliga behov och din verkliga potential. Du kommer att få inspiration och verktyg för att bli ditt bästa jag.
Du skapar långsiktiga och hållbara värden för dig och din organisation.

Du får arbeta med en erfaren och högst kompetent person som fungerar som din konfidentiella coach, mentor
och konsult. Vi har högt till tak och du kommer att utvecklas till att bli ”bäst när det gäller”.
Du kommer att få ärlig och rak feedback under hela din resa. Med din coach kan du prata om det du vill, och prova nya idéer och tankar.

Mer om våra program
Du kan läsa mer om våra utvecklingsprogram genom att ladda ner PDF-filerna nedan
Ċ
Mats Taaveniku,
25 apr. 2016 05:32
Ċ
Mats Taaveniku,
25 apr. 2016 05:32
Ċ
Mats Taaveniku,
25 apr. 2016 05:32
Comments