VÅRA KUNDER

Våra kunder finns såväl inom det privata näringslivet som i den offentliga sektorn. De är insiktsfulla och framåtsträvande företag och organisationer som arbetar aktivt för att utveckla sina verksamheter.

Bland våra kunder finns såväl små som stora aktörer:
LKAB, Radiotjänst, NCC, Vattenfall, Metso Minerals Sweden AB, Kiruna Kommun, CSN, MSAB, Rikspolisstyrelsen, Föreningssparbanken, KGS AB, Försäkringskassan, Norra Skogsägarna, Luleå Energi, AB Älvsbyhus, BDX, GMKAB, ABB Robotics, Nybergs Mekaniska AB, Progressum AB, NMI AB, Banverket, Midroc, Kiruna Wagon, Atlas Copco, Scancon, Kiruna Stål, Hyrse, ER-Bygg, LMRAB, LTHAB, KILAB-Gruppen m.fl.


VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Genom vårt breda nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda ett ännu mer kvalitativt utbud av tjänster till befintliga och nya kunder.

Bland våra samarbetspartners finns:
Retorikforum (www.retorikforum.se), ICC – International Coaching Community (www.icc.com), Skandinaviska Ledarhögskolan (www.slh.nu), Barret Values Centre (www.valuescentre.com), Extended Disc m fl
PARTNERS
www.sh.nu

Skandinaviska Ledarhögskolan - SLH

Vi har ett stort utbud av kurser och utbildningar som är unika i sättet att läsa, i innehållet och inte minst när det gäller gemenskapen och nätverkandet mellan dom som läser hos oss. Flera av våra utbildningar förlägger vi också delvis eller helt på våra underbara kursgårdar i Thailand och Costa Rica - miljöer som stimulerar till avslappnad och fokuserad inlärning.

Min vision och förhoppning är att det kursutbud vi har att erbjuda dig ska leda till en ännu bättre verksamhet och ett bättre liv för dig, din familj och dina medarbetare.

Välkommen
Lars-Eric Uneståhl

Läs mer på: Slh.nu