MARIA NORÉN
150x150-Maria

ICF Certified Coach (ACC), NLP Coach, utbildare och organisationskonsult (Luleå)
maria.noren@ydimer.com
073-359 49 69
ICF Certified Coach (PCC), NLP Business Master Practitioner, Utbildare och Organisationskonsult, Maria är ansvarig för vårt kontor i Luleå.

Varm, inspirerande och engagerad coach, utbildare och organisationskonsult.

Arbetar med individuell coaching av ledare och medarbetare, grupp- och organisationsutveckling samt utbildning.

Maria har bred kompetens med fokus på människor, relationer och utveckling, som certifierad Coach (ICF, INLPTA), Samtalsterapeut och Grundskollärare. Med lång erfarenhet av att möta människor där de befinner sig, inspirerar hon såväl ledare som medarbetare att upptäcka vad de verkligen vill och vad de behöver för att nå sina mål.

Som person är Maria förtroendeingivande, engagerad, inspirerande, målmedeveten och positiv. Maria inspireras av människors vilja att utvecklas till sin fulla potential och att bistå dem i denna kreativa och tankeväckande process.

“Möt andra som de vill bli bemötta och få tillit, förståelse och glädje tillbaka” 

Petra Cederhed, VD Gothia Akademi, om sitt år med Maria som coach:

"Mitt år med Maria har varit oerhört givande på många plan. När jag tittar tillbaka på mina övergripande mål för våra samtal, så inser jag hur mycket jag har åstadkommit under detta år och att det jag eftersträvade nu känns naturligt för mig. Maria är professionell ut i fingerspetsarna, varm och klok. Hon ser till att stämma av med mig hur vi ligger till i förhållande till mina övergripande mål och att jag inte tappar bort mig själv i min iver att prestera. Jag kan varmt rekommendera Maria och påbörjar nu själv mitt andra år med henne - högsta betyg med andra ord!"

Petra Cederhed

VD, Gothia Akademi, Göteborg